اگر عضو سایت نیستید

شرایط استفاده از سرویس های سایت ریحا را مطالعه نمودم و با کلیه موارد آن موافقم
ورود برای اعضای سایت
ثبت نام در ریحا
ورود برای اعضای سایت

مرا به خاطر بسپار رمز عبورم را فراموش کرده ام
اگر عضو سایت نیستید اینجا کلیک نمائید
ورود برای اعضای سایت

صمغ مر - Myrrh

سبد خرید 0

صمغ مر - Myrrh

1396-04-14 بازدید : 955

اشک خوشبوی درخت مُر

مُر درختی کوچک و شبیه به بوته است که منشا آن عربستان، سومالی، اتوپی و دیگر کشورهای شمالی آفریقا می باشد که برگ های معطری دارد امّا صمغ آن از تنه درخت بدست می آید.

لغت مر برگرفته از mörبه معنای "تلخ" بوده که احتمالا به زبان عبری یا عربی می باشد.

مصریان و یونانیان که صمغ مر را به عنوان ماده ای گرانبها می شناختند در پرستش خدایان، آیین های مذهبی، موادآرایشی، عطرها و درمان های گیاهی از آن استفاده می کردند؛ همچنین در مصر باستان از صمغ مر و کندر برای مومیایی کردن استفاده شده است.

صمغی که همچون اشک از تنه درخت می چکد...

صمغ ها سالی دوبار با استفاده از روش ضربه زدن استخراج می شوند. برای استخراج صمغ، شکافی بر روی تنه ی درخت ایجاد می کنند تا منبع صمغ موجود در آن سوراخ شود. این شکاف ها از ریشه ی درخت به سمت بالا کشیده می شوند تا جایی که شاخه به قدری قوی باشد که در خود صمغ ذخیره کرده باشد.

شیره ی درخت به آرامی از شکاف بیرون ریخته و به شکل اشک بر روی پوست درخت می چکد، و آنقدر می ماند تا در کنار درخت سفت شود و سپس این قطره های کوچک پس از دو هفته جمع آوری می شوند.

صمغ مر زمانی از کیفیت خوبی برخوردار است که به شکل تکه های کوچک، نامنظم و شکننده بوده و سطحی ناصاف و پودری داشته باشد و هنگام شکسته شدن، لک های سفیدی به شکل ناخن در آن وجود داشته باشد.

رایحه ی مر را می توان چوبی، گرم، خوشبو، کمی تند و شیرین دانست. بهترین استفاده صمغ مر در گروه رایحه های شرقی است چرا که این صمغ با ویژگی های سنگین، آشکار و زنده ی نت های شرقی، به خوبی کامل می شود.

قرن هاست هرجا اشاره ای به کندر می شود، نام صمغ مر همراه آن می آید. صمغ مر که مانند کندر نوعی روغن صمغی جویدنی است؛ همیشه هم به عنوان دارو و هم به منظور تهیه ی رایحه های خانگی و مذهبی در روغن عطرها مورد استفاده قرار می گرفته است اما ارزش بیشتری از کندر داشته است.

همچنین این دو ماده صمغی برای خالص سازی روغن ها و صمغ های ضروری مورد استفاده قرار می گیرند.

امروزه این صمغ در داروسازی،عطرسازی ،استنشاق و ماساژ استفاده می شود؛ همچنین به خاطر خاصیت خنک کنندگی مُر در رایحه درمانی با کافور و اسطوخودوس مخلوط می شود.

خواص ضدالتهابی و خلت آور این صمغ برای درمان آماس نایژه، سرفه و سرماخوردگی مناسب است، هم چنین مشکلات گوارشی، عفونت های دهان ، گلو و مشکلات پوستی را بهبود می بخشد.

مانند عطرهای:
Eau Sauvage Dior

Gucci Pour Homme

Antaeus Chanel

Jubilation Amouage

Velvet Orchid Tom Ford

Euphoria Men intense CK

برچسب ها :
محصولات مرتبط با این مطلب
دیدگاه خود را ارسال کنید
تعداد دیدگاه ارسال شده : 0 تعداد بازدید از این صفحه : 955
شما هم میتوانید دیدگاه خود را ارسال
برای ثبت دیدگاه ابتدا لازم استوارد حساب کاربری خود شوید؛ سپس با کلیک روی “ارسال دیدگاه” وارد صفحه ثبت دیدگاه می‌شوید
ارسال دیدگاه
کادوپیچی با سلیقه شما
7 روز ضمانت بازگشت
پرداخت در محل
ضمانت اصل بودن کالا
تحویل سریع
ارسال رایگان